Akarom, Egészségesebb, Hosszabb Haj Természetes? 10 Tipp, hogy Gyors Eredmények

Itt van néhány erős tipp, hogy megakadályozza a hajhullás, nő a haja hosszabb, de gyorsabb, természetesen:

A táplálkozás az első legfontosabb, hogy egészséges a haj növekedését.

  1. Egyél egy diéta, amely kiegyensúlyozott

Meg kell enni ahhoz, zöldségek, gyümölcsök, illetve a fehérjék a jó mennyiséget. Inni sok vizet naponta is lehet abban, hogy a haja hosszú, egészséges, természetes. Amellett, hogy bölcs dolog, hogy elkerüljük a túl sok egészségtelen étel, hogy egy egészséges test. Korlátozza a szénhidrát-bevitel, valamint a megfelelő táplálkozás, vigyázz a haj növekedését, javítja.

  1. Masszírozza a fejbőrt

Orvosi szakértők bebizonyították, hogy a fejbőr masszázs növeli a vérkeringést, ez gyorsítja a haj növekedését. Tudod adni magad a masszázs, vagy lehet a haj szakértő. Masszírozza a fejbőrt, a hét több napján is ad eredmény rövid idő, ez pedig teljesen természetes komplikációk nélkül. Eltekintve növelése a haj növekedését, jó fejbőr masszázs, pihentető, mert kiadások ‘jól érzem magam’ hormonok.

A táplálkozás az első legfontosabb, hogy egészséges a haj növekedését.

  1. Kezelni a hajat a forró olaj

Egy jó meleg olajos kezelésre van valami, ami átalakítja a haj növekedését. Sok típusú olajok, hogy segít elérni ezt. A forró olajba, majd nyissa meg a körömágyat pedig segít a nedvesség mélyen behatolnak a fejbőr. Néhány a legjobb olajok, hogy fontolja meg, olíva -, jojoba -, kókusz -, avokádó, castor, argán olaj; a lista nagyon hosszú, az összes ezek az olajok a szó szoros értelmében a takarmány a fejbőr létfontosságú tápanyagot, illetve a nedvességet adni, természetes haj növekedését fogja lenyűgözni.

  1. Fontolja meg almaecet

Almaecet az jó, hogy megáll a hajhullás. Ez lehet használni, mint egy öblítse le kell adni ezt az eredményt. Használhatja az öblítési havonta egyszer, majd idővel rájössz, teljesebb, egészségesebb haj. Ez egy egyszerű módszer megakadályozni a hajhullást.

  1. Vitamin haj

A legjobb a-vitamin a haj növekedését biotin. Széles körben elérhető lesz kulcsfontosságú szerepet töltenek be abban, erősíti a hajat. Egy másik jó választás a B-Vitamin komplex. Egy jó adag utasítása szerint egy szakértői kezdeni, hogy a hajad átalakítani.

6. Ne húzza meg a hajad

Akarom, Egészségesebb, Hosszabb Haj Természetes? 10 Tipp, hogy Gyors EredményekTartja a hajad egy szűk módon fog többet árt, mint használ. Mindig bölcs dolog, hogy hagyja, hogy a haj levegőt, szóval tartsd lazán, hogy ne szakadjon. Szigorítás a hajad lassan hajhullás vezethet.

  1. Fésülte a haját

Fésülte a haját, miközben nedves rossz ötlet. Ez azért van, mert a hajam leggyengébb, amíg nedves. Ezért hajmosás után a haj, enyhén pat, egy törölközőt, majd engedd száraz természetesen. Átfésüli nedves haját fog törni a haj túl sok, elkerülve azt, hogy ez a kulcs.

  1. Hormonok, valamint a hemoglobin?

A hormonok, hemoglobin, döntő szerepet játszik abban, hogy a haj növekedését optimális. Ha van egy egyensúly, vagy rendellenesség, a haj lehet kezdeni ritkuló egyértelmű magyarázat nélkül. Anémia olyan állapot, az alacsony hemoglobin. Ebben a tekintetben, az egyensúly, a hormonok, valamint növeljék a hemoglobin, ha kell majd lefordítani jobb, egészségesebb haj.

Egyél egy diéta, amely kiegyensúlyozott

  1. Nem lesz ideges

A stressz egy biztos recept hajhullás. Bár sokan nem tudják, stressz kezelése is fontos, hogy a hajad legyen csúcsformában. Nézd fizikai tevékenységek, izgalmas dolgokat csinálni, amikor hangsúlyozta. Szintén jó, ha tudod, hogy a stresszorok elkerülni őket, ahol csak lehetséges. Ez gyorsítja a haj növekedését nagyban.

  1. Használja a jó sampon

Egy szép kén-mentes sampon a haj lesz a különbség. Használja a márka, akikben megbízik, ha nem elégedett, egy bizonyos összetevő, ne habozzon, keressen egy jobb terméket. Jó sampon kell tisztítja a hajat, de nem hagyja megszáradni. Egy kondicionáló megtartja a nedvességet, majd segít, hogy a haj nő természetesen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *